یکشنبه - ۲۳ خرداد - ۱۴۰۰

دانشگاه صنعتي اصفهان

مركزتحصيلات تكميلي

اطلاعيه

پذيرش بدون آزمون دانش آموختگان ممتاز كارشناسي در مقطع كارشناسي ارشد دانشگاه صنعتي اصفهان (دانشکده فنی و مهندسی گلپایگان) در سال تحصيلي 1401-1400

مقدمه

دانشگاه صنعتي اصفهان  بر اساس دستورالعمل اجرايي آيين نامه پذيرش بدون آزمون استعدادهاي درخشان سازمان سنجش آموزش كشور شماره 5999 مورخ 1399/2/23، جهت پذيرش بدون آزمون دانشجو در مقطع كارشناسي ارشد در سال تحصيلي1400 - 1399، از بين دانش آموختگان ممتاز مقطع كارشناسي پيوسته ورودي سال تحصيلي 1396  و دانشجويان  دو رشته ‌اي ورودي سال تحصيلي 1395 اين دانشگاه و ساير دانشگاه‌هاي دولتي دانشجو مي پذيرد.

تذكر مهم: پذيرش قطعي و نهايي متقاضيان، منوط به كسب حدنصابهاي آيين نامه، شرايط مورد نظر دانشگاه و تاييد نهايي توسط سازمان سنجش آموزش كشور است

الف: شرايط لازم

یک: متقاضي بايد در مدت 6 نيمسال (قبل از شروع ترم هفتم)، سه چهارم واحدهاي درسي را گذرانده ‌باشد و از لحاظ ميانگين كل در محدوده پانزده درصد بالايي دانشجويان هم رشته و هم ورودي در دانشگاه خود باشد

تبصره 1: امكان ارائه درخواست براي تمامي دانشجويان كارشناسي ورودي 1396 دانشگاه صنعتي اصفهان كه از لحاظ ميانگين كل در محدوده بيست و پنج درصد بالايي دانشجويان هم رشته و هم ورودي خود در اين دانشگاه باشند وجود دارد ولي امكان استفاده‌ي ده درصد با اولويت پايين‌تر منوط به عدم تقاضا يا انصراف پانزده درصد با اولويت بالاتر و عدم تكميل ظرفيت پذيرش بدون آزمون رشته مربوطه در مقطع كارشناسي ارشد مي باشد.

دو: آخرين مهلت فراغت از تحصيل براي متقاضيان بدون آزمون 1400/6/31  است

ضرروت دارد واجدين شرايط حداکثر تا تاريخ 1400/04/15 نسبت به ثبت نام از طريق ارسال مدارک موردنیاز اقدام نمایند

درخواست داوطلبين پس از اتمام مهلت ثبت نام بررسي و نتيجه پذيرش در اسرع وقت  از طريق وب سايت دانشگاه صنعتي اصفهان اداره تحصيلات تكميلي و وب سایت دانشکده فنی و مهندسی گلپایگان اعلام خواهد شد.

دانشگاه صنعتي اصفهان از جمله دانشگاههاي  بزرگ و برتر كشور بوده و داوطلبين محترم با مراجعه به سايت دانشگاه www.iut.ac.ir  مي‌توانند به اطلاعات بيشتري، از جمله لينكهاي ارتباط به وبسايت كليه دانشكده ها وپژوهشكده ها دست يابند.

داوطلبين محترم جهت هر گونه سوال مي توانند در وقت اداري با شماره تلفن 33912725-031  و 03157243500- داخلی 382  تماس گرفته و يا با ايميل این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید   سوال خود را مطرح نمايند.

متقاضیان واجد شرایط  لطفا مدارک زیر  را به آدرس دانشکده فنی و مهندسی گلپایگان-دفتر تحصیلات تکمیلی ارسال نمایند:

الف- کپی کارت ملی و شناسنامه

ب- ریز نمرات دوره کارشناسی تا پایان نیمسال هفتم برای ورودی های مهر 95

ج- تکمیل فرم تقاضانامه پیوست در سایت دانشکده

د- فرم تکمیل شده اعلام رتبه (پیوست در سایت دانشکده) با تأیید معاون آموزشی دانشکده یا دانشگاه محل تحصیل برای دانشجویان دانشکده فنی مهندسی گلپایگان تایید مدیر آموزش دانشکده کافی می باشد.

هـ- گواهی و مستندات سوابق پژوهشی (در صورت وجود)

برای دریافت فرم های مورد به پیوستهای اطلاعیه رجوع نمایید

و- یک قطعه عکس

ج: مشاهده نتايج بررسي

خواهشمند است جهت اطلاع از نتيجه بررسي و يا اطلاعيه هاي بعدي مجددا" به وبگاه  مرکز تحصيلات تکميلی و يا وبگاه دانشگاه صنعتي اصفهان مراجعه فرماييد.

رشته و گرايشهاي كارشناسي ارشد سال 1400

گرايش

مهندسي مواد

شناسايي وانتخاب مواد

مهندسي مكانيك

تبديل انرژي

ساخت و توليد

طراحي كاربردي

مهندسي برق

قدرت – سيستم

مهندسي صنایع

بهینه سازی سیستمها

• نشانی: اصفهان، گلپایگان، میدان معلم، کیلومتر یک بلوار شهدای گمنام، دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشکده فنی مهندسی گلپایگان

• پست الکترونیکی : Publicrel@gut.ac.ir

© 1396 - کلیه حقوق، متعلق به دانشکده فنی مهندسی گلپایگان می‌باشد.