حضور در نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار

در نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن بازار (3 الی 6 دی ماه 97)، دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و پارک های علم و فناوری به معرفی آخرین دستاوردهای پژوهشی خود پرداختند. دانشگاه فنی و مهندسی گلپایگان نیز با همراهی اساتید محترم و دانشجویان گرامی در این نمایشگاه حضور داشت و ارائه دستاوردهای پژوهشی و فناورانه دانشگاه مورد توجه بازدیدکنندگان دانشجو، پژوهشگران و صنعت گران قرار گرفت.

همچنین ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر معظمی، معاون پژوهشی وزیر علوم جناب آقای دکتر برومند، قائم مقام وزیر جناب آقای دکتر باقری  و مدیران وزارت علوم از غرفه دانشگاه بازدید کردند.

برگزاری کارگاه آموزشی "مهارت ارتباط موثر و روابط بین فردی" در دانشگاه فنی و مهندسی گلپایگان

مرکز مشاوره و سلامت دانشگاه فنی و مهندسی گلپایگان در راستای ارتقای دانش روانشناختی دانشجویان و با هدف آشنایی دانشجویان با مفاهیمی نظیر: عوامل موثر بر روابط بین فردی، توانایی برقراری روابط درون فردی و بین فردی مناسب، توانایی ابراز وجود (نه گفتن و کار گروهی)، درک دیدگاه های دیگران و احترام به آنها، توانایی گوش دادن فعال و تمایل به ترمیم و اصلاح روابط؛ در روز دوشنبه مورخ 97/9/19 اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی "مهارت ارتباط موثر و روابط بین فردی" نمود. تدریس کارگاه مذکور را آقای احمد عباسی (روانشناس بالینی و مشاور مرکز) عهده دار بودند.

برگزاری کارگاه آموزشی احیای قلبی-ریوی در دانشگاه فنی و مهندسی گلپایگان

مرکز مشاوره و سلامت دانشگاه فنی و مهندسی گلپایگان با هدف آشنایی کارکنان این مجموعه با موارد گوناگون حوادث و شرایط منجر به ایست قلبی ریوی و نحوه مداخله و اجرای پروتکل احیای قلبی ریوی پیشرفته،  در روز یکشنبه مورخ 18/9/97 اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی "احیای قلبی-ریوی CPR))" نمود. تدریس کارگاه مذکور را آقای ناصر توانایی (متخصص اورژانس 115 شهرستان) عهده دار بودند.

برگزاری کارگاه آموزش سبک تغذیه سالم و پیشگیری از اختلالات غذایی در دانشگاه فنی و مهندسی گلپایگان

مرکز مشاوره و سلامت این دانشگاه با هدف ارتقای سطح دانش دانشجویان و دانشگاهیان محترم در خصوص شاخصه های اصلی تغذیه سالم، روز دوشنبه مورخ 1397/8/28 اقدام به برگزاری کارگاه "آموزش سبک تغذیه سالم و پیشگیری از اختلالات غذایی" با حضور آقای دکتر مهدی کارگرفرد (متخصص تغذیه و مدرس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان) نمود. از مهمترین موضوعات مورد بحث در این کارگاه می توان به موارد ذیل اشاره کرد:  تغییر عادات غذایی،  تاثیر تغذیه سالم بر سلامت، استفاده بهینه از محصولات فصلی، تشریح هرم غذایی و محاسبه توده بدنی، نحوه صحیح مصرف روغن، نمک و شکر.

لازم به ذکر است کارگاه مذکور طی 2 ساعت ویژه کارکنان و اعضای هیات علمی و نیز 2 ساعت ویژه دانشجویان برگزار گردید.

برگزاری کارگاه آموزش کمک های اولیه روانشناختی، مدیریت خطر حوادث و سلامت روان در بلایا در دانشگاه فنی و مهندسی گلپایگان

مرکز مشاوره و سلامت این دانشگاه با مشارکت شبکه بهداشت و درمان شهرستان، در روز سه شنبه مورخ 97/8/15 با هدف ارتقای سطح توانمندی، آموزش و افزایش آمادگی خانوارها در برابر بلایا، اقدام به برگزاری "کارگاه آموزش کمک های اولیه روانشناختی، مدیریت خطر حوادث و سلامت روان در بلایا" ویژه کارکنان و اعضای هیات علمی نمود.

«اطلاعیه مهم»

قابل توجه دانشجویان ورودی سال تحصیلی 95-94 و بعد از آن

طبق صورت جلسه هیأت امنای دانشگاه به اطلاع می ر­ساند دانشجویان دوره روزانه مقطع کارشناسی (ورودی سال تحصیلی 95-94 و بعد از آن) که دارای مازاد سنوات تحصیلی می­ باشند، به شرح ذیل باید شهریه پرداخت نمایند:

مقطع تحصیلی

سنوات تحصیلی