اخبار

بر اساس تصویب انجمن محترم شیمی ایران، چهارمین کنفرانس ملی زئولیت ایران درتاریخ 1و2 شهریور ماه 1396 با حضور محققان ایرانی و خارجی در دانشکده فنی و مهندسی گلپایگان برگزار خواهد شد. این کنفرانس متخصصان صنعتی و دانشگاهی را که به طور فعال به علم و فن آوری مواد زئولیت علاقه­ مند هستند  گرد هم می­آورد. برنامه علمی کنفرانس زمینه­ های مختلفی از علم و صنعت زئولیت را می­پوشاند و تمرکز ویژه­ ای روی قسمت­های نانوتکنولوژی، شناسایی و کاربردهای جدید آنها دارد.

ارائه طرح رواندرمانی افسردگی توسط آقای شریف آرا مدیر مرکز مشاوره دانشکده فنی و مهندسی گلپایگان در چهارمین جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در فرمانداری گلپایگان

همایش آشنایی با دانشکده فنی و مهندسی گلپایگان با سخنرانی ریاست محترم دانشکده، جناب آقای دکتر دارا معظمی و جناب آقای کاظم قلم چی، بنیان گذار کانون فرهنگی آموزش در روز یکشنبه 8 مرداد ماه برگزار گردید.

آقای سید محمد میر معصومی کرمی دانشجوی رشته مهندسی مکانیک این دانشکده ، در مرحله نیمه نهایی بیست و دومین دوره المپیاد دانشجویی موفق به کسب عنوان رتبه اول در این مسابقات گردیده است.

کسب رتبه هفتم در آزمون سراسری کارشناسی ارشد رشته مهندسی مواد توسط آقایان بهزاد کیانی رنانی و محمد حسین عنایتی