«اطلاعیه مهم»

قابل توجه دانشجویان ورودی سال تحصیلی 95-94 و بعد از آن

طبق صورت جلسه هیأت امنای دانشگاه به اطلاع می ر­ساند دانشجویان دوره روزانه مقطع کارشناسی (ورودی سال تحصیلی 95-94 و بعد از آن) که دارای مازاد سنوات تحصیلی می­ باشند، به شرح ذیل باید شهریه پرداخت نمایند:

مقطع تحصیلی

سنوات تحصیلی

میزان شهریه

کارشناسی

از نیمسال تحصیلی نهم به بعد

شهریه ثابت و متغیر مصوب

دانشجویان نوبت دوم دوره کارشناسی همان نیمسال تحصیلی

برگزاری نمایشگاه کتاب و ایستگاه سنجش سلامت به مناسبت گرامیداشت هفته بهداشت روان در دانشگاه فنی و مهندسی گلپایگان

به مناسبت گرامیداشت هفته بهداشت روان و در راستای ترویج سلامت همگانی و ارائه خدمات سلامت به دانشجویان و دانشگاهیان؛ نمایشگاه کتاب و ایستگاه سنجش سلامت دانشگاه فنی و مهندسی گلپایگان در روز یکشنبه مورخ 97/8/13 توسط مرکز مشاوره دانشجویی و با استقبال کم نظیر دانشجویان، کارکنان و اعضای هیات علمی برگزار گردید. از جمله خدمات ارائه شده می توان به پایش فشار خون، محاسبه BMI، تست HIV، مشاوره تغذیه، مشاوره سلامت روان و توزیع بروشور و کتابچه های آموزشی سلامت محور اشاره کرد.

فعالسازی اشتراک اینترنت دانشجویان جدید

به اطلاع کلیه دانشجویان ورودی 97 می رساند به منظور فعالسازی اشتراک اینترنت؛ فایل راهنمای موجود در لینک زیر را دانلود نمایید.

لینک دانلود فایل راهنمای فعالسازی اشتراک اینترنت

لینک صفحه ورود به اینترنت

تذکر 1: دانشجویانی که ثبت نام آنها پس از بازه قانونی صورت گرفته، لازم است همراه با کارت دانشجویی به مرکز فناوری اطلاعات مراجعه نمایند.

تذکر 2: اگر کد ملی دانشجویی با کاراکتر صفر آغاز می شود؛ کاراکتر صفر شروع نباید در مراحل فعالسازی وارد شود.

مرکز فناوری اطلاعات

برگزاری همایش آشنایی با مهارت های زندگی با محوریت ورزش و تندرستی

همایش "آشنایی با مهارت های زندگی با محوریت ورزش و تندرستی" روز دوشنبه مورخ 97/7/9، به همت واحد تربیت بدنی و مرکز مشاوره دانشجویی ویژه کلیه دانشجویان، کارکنان و اعضای محترم هیات علمی در محل سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار گردید. این همایش با حضور افتخاری "آقای دکتر رشید خدابخش" (مشاور اسبق وزیر محترم ورزش و جوانان، نائب رئیس فدراسیون کاراته، قهرمان ملی و داور بین المللی، مدیر کل اسبق اداره ورزش و جوانان 6 استان کشور) همراه بود. همایش مذکور شامل دو بخش ورزشی و کارگاهی بود که ابتدا در محوطه زمین چمن دانشگاه "برنامه تمرینی تیم رزمی قهرمانی کشور" اجرا گردید و در بخش دوم "سخنرانی آقای دکتر خدابخش با موضوع "ضرورت و اهمیت آموزش مهارت های زندگی و ارتباط آن با ورزش و تندرستی" در محل سالن آمفی تئاتر برگزار گردید.

برگزاری مراسم معارفه دانشجویان ورودی جدید (97)

مراسم معارفه دانشجویان ورودی جدید (97) به همت واحد فرهنگی و بسیج دانشجویی دانشگاه، ویژه کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در روز دوشنبه مورخ 97/7/2 با حضور ریاست محترم دانشگاه در محل سالن آمفی تئاتر برگزار گردید. آقای دکتر معظمی، ریاست محترم دانشگاه ضمن عرض خیر مقدم به نودانشجویان عزیز، با معرفی مختصری از دانشگاه (تاریخچه، گروههای آموزشی، رشته ها، امکانات دانشگاه، شوراها و کمیته ها و تشکلات دانشجویی)، توصیه هایی را مبنی بر شرکت مستمر در کلاس های آموزشی و فوق برنامه، جدی تلقی کردن مجموعه قوانین و مقررات آموزشی دانشگاه، استفاده بهینه از امکانات و فضاهای عمومی دانشگاه) آزمایشگاه، کتابخانه، مرکز کامپیوتر و ...) و نحوه ارتباط با اساتید مشاور طبق برنامه هفتگی بیان فرمودند. همچنین ایشان شرکت دانشجویان به عنوان آینده سازان جامعه در زمینه ها و ابعاد مختلف را خاطر نشان نمودند.

اطلاعیه مهم

قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد:

تمدید ترم پنجم

دانشجویانی که سنوات تحصیلی مجاز آنها به اتمام رسیده است می بایست تا تاریخ 97/07/10 فرم های تمدید ترم  پنجم  خود را به تحصیلات تکمیلی ارائه دهند. بعد از این تاریخ  هیچگونه فرمی دریافت نمی شود.

تحصیلات تکمیلی

مراسم معارفه دانشجویان ورودی جدید

به اطلاع کلیه دانشجویان ورودی جدید دانشگاه می رساند مراسم معارفه روز دوشنبه مورخ 2 مهرماه ساعت 9:30 در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار می گردد.

پس از مراسم معارفه گشت شهری برای دانشجویان در نظر گرفته شده است .

* حضورکلیه دانشجویان کارشناسی ورودی جدید در این برنامه الزامی می باشد.

امور فرهنگی

به نام خدا

کلیه دانشجویان ورودی 97 مقطع کارشناسی جهت اطلاع از شماره دانشجویی جدید خود فایل مربوطه را از لینک زیر دانلود نمایند.

لینک فایل

جهت ورود به سامانه آموزش گلستان به روش زير عمل فرماييد:

1- ورود به صفحه اصلي سامانه گلستان از طريق لينك سامانه آموزش وب سايت دانشگاه
2- ورود به سيستم
3- شناسه كاربري: شماره دانشجويي
4- گذر واژه: كدملي

تذكر: صفر قبل از شماره ملي بايد وارد شود.

امور آموزش

دانشجویانی که به هر دلیل شماره دانشجویی آنها در لیستهای زیر موجود نمی باشد، در زمان تحویل خوابگاه به امور دانشجویی مراجعه نمایند.

لیست پسران (1)

لیست پسران (2)