سخنرانی های اعضای محترم هیات علمی در هفته پژوهش مورخ 96/09/25

برگزاری هجدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار

ارائه دستاوردهای پژوهشی و فناورانه دانشگاه فنی و مهندسی گلپایگان

وعده ما غرفه شماره ۸۰۶ از ۲۲ تا ۲۶ آذرماه

به مناسبت قرارگیری نام دانشگاه فنی و مهندسی گلپایگان در لیست دانشگاه‌های اصلی کشور در طرح آمایش آموزش عالی از میان 122 موسسه آموزش عالی دولتی، جشنی با حضور گرانقدر جناب آقای دکتر روشن ( معاون محترم حقوقی و پارلمانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری)، جناب آقای دکتر جمالی (معاون محترم فنی و آماری سازمان سنجش آموزش کشور)، فرماندار محترم، نماینده محترم شهرستان در مجلس و سایر مسئولین شهرستان در مورخ 96/9/9 در محل سالن آمفی تئاتر دانشگاه فنی و مهندسی برگزار گردید.

اطلاعیه مهم

ارزشیابی دروس نیمسال اول 97-96

به اطلاع دانشجویان گرامی می‌رساند، ارزشیابی دروس نیمسال اول 97-96 از طریق سامانه آموزش و از آغاز روز شنبه 96/10/2 تا پایان چهارشنبه 96/10/6 برای کلیه مقاطع تحصیلی و تمامی دروس انجام می‌شود. دانشجویان باید در این بازه زمانی، نسبت به ارزشیابی تمامی دروس ترم جاری خود اقدام نمایند. در غیر این صورت، سیستم آموزشی آنها بسته و پس از آن امکان ورود به سیستم از آنها سلب می‌شود و قادر به دریافت هیچگونه خدماتی از قبیل ثبت نام ترم آینده، مشاهده نمرات و ... نخواهند بود.

با تشکر

دفتر نظارت و ارزیابی

احتراما به اطلاع مجموعه دانشگاهی دانشگاه فنی و مهندسی گلپایگان می رساند آقای دکتر منصور غلامی وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری در حکمی آقای دکتر عبدالرضا باقری را با حفظ سمت به عنوان قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری منصوب نمودند.

احتراما به اطلاع مجموعه دانشگاهی دانشگاه فنی و مهندسی گلپایگان می رساند آقای دکتر منصور غلامی وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری در حکمی آقای دکتر وحید احمدی را به عنوان مشاور وزیر و رییس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور منصوب نمودند.

احتراما به اطلاع مجموعه دانشگاهی دانشگاه فنی و مهندسی گلپایگان می رساند آقای دکتر منصور غلامی وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری در حکمی آقای دکتر مسعود برومند را به عنوان معاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری منصوب نمودند.

متن آیین نامه جدید شورای اجتماعی کشور به شرح زیر است.

براساس مصوبه شورای گسترش آموزش عالی در جلسه مورخ 96/7/30، با تغییر نام دانشگاه مهندسی فناوری‌های نوین قوچان به دانشگاه صنعتی قوچان موافقت قطعی به عمل آمد.

به اطلاع کلیه همکاران، اعضای هیئت علمی  و دانشجویان می رساند که فردا سه شنبه به دلیل انجام اقدامات فنی، سرویس اینترنت دانشگاه از صبح تا ظهر قطع می باشد. لذا خواهشمند است برنامه ریزی لازم را در این زمینه صورت فرمایید.

با تشکر

مرکز فناوری اطلاعات