اطلاعیه مراسم افطاری دانشجویان

مراسم افطاری دانشجویان روز شنبه مورخ 98/3/4 در سلف دانشجویان برگزار خواهد شد. شایان ذکر است متقاضیان می توانند برای شرکت و رزرو غذا به سامانه تغذیه دانشگاه مراجعه نمایند.

امور فرهنگی

اطلاعیه مهم

دانشجویانی که تاکنون فرم درخواست خوابگاه را تحویل نداده اند، فقط تا پایان وقت اداری روز 98/3/4 مهلت دارند. عدم تحویل فرم به معنی انصراف از خوابگاه است.

امور دانشجویی

برگزاری دومین نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان به میزبانی دانشگاه فنی و مهندسی گلپایگان

دومین نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان گلپایگان، روز دوشنبه مورخ  1398/2/9 با حضور فرماندار محترم، معاون محترم امنیتی و سیاسی فرماندار، اعضای محترم شورا، ریاست و مسئولین محترم دانشگاه در محل اتاق کنفرانس برگزار شد. در این نشست خانم معصومه محمودی منش (مسئول مرکز مشاوره دانشجویی) گزارشی از روند عملکرد و هزینه کرد فعالیت های آموزشی و اجرایی دانشگاه در حوزه کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی و پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر و روانگردانها از ابتدای سال 97 تاکنون ارائه کردند و سپس در ادامه پیرامون مبحث "نقش آموزش مهارت های زندگی بر پیشگیری از اعتیاد در دانشجویان" مطالبی را ایراد نموده و به بحث و گفتگو با سایر اعضاء پرداختند.

برپایی نمایشگاه کتاب و ایستگاه سنجش سلامت به مناسبت گرامیداشت هفته بهداشت روان در دانشگاه فنی و مهندسی گلپایگان

به مناسبت گرامیداشت هفته بهداشت روان و در راستای ترویج سلامت همگانی و ارائه خدمات سلامت به دانشجویان و دانشگاهیان، مرکز مشاوره و سلامت روان این دانشگاه، اقدام به برپایی نمایشگاه کتاب و ایستگاه سنجش سلامت در روز یکشنبه مورخ 1398/2/8، با ارائه خدماتی همچون: پایش فشار خون، محاسبه BMI، مشاوره تغذیه، مشاوره سلامت روان و توزیع بروشورها و کتابچه های آموزشی سلامت محور نمود. برنامه مذکور، همانند سنوات گذشته با استقبال کم نظیر دانشجویان، پرسنل و اساتید همراه شد.

برگزاری همایش شناخت اعتیاد با هدف آگاه سازی و تغییر در انتخاب ویژه

دانشجویان دانشگاه فنی و مهندسی گلپایگان

همایش "شناخت اعتیاد با هدف آگاه سازی و تغییر در انتخاب " توسط مرکز مشاوره دانشجویی و کانون همیاران سلامت روان، در روز یکشنبه مورخ 1398/2/8 با تدریس آقای احمد عباسی (روانشناس بالینی-درمانگر اعتیاد)، در محل سالن آمفی تئاتر دانشگاه ویژه دانشجویان برگزار گردید. هدف از برگزاری این همایش، آشنایی دانشجویان با موضوعاتی نظیر: "آشنایی با انواع مخدرهای رایج به همراه آثار زیانبار آنها، علل گرایش به مواد، باورهای اشتباه مردم درباره مصرف مواد مخدر، تاثیر مواد مخدر بر مغز و سیستم دفاعی بدن" عنوان گردید.