پنجشنبه - ۲۳ آبان - ۱۳۹۸
شنبه, 03 آذر 1397 10:42

مدیریت برنامه ریزی و نظارت آموزشی

وظایف اداره برنامه‌ریزی آموزشی:

1. تشکیل شورای برنامه‌ریزی آموزشی فنی و مهندسی به منظور بررسی و تصویب درخواست‌های مربوط به ایجاد و اجرای رشته‌ها و گرایش‌های جدید، تغییر نام گروه‌های آموزشی، تغییر عنوان رشته‌ها و گرایش‌های موجود در فنی و مهندسی، بازنگری برنامه‌های درسی، حذف، ادغام، جایگزینی و تغییر دروس و منابع رشته‌های موجود در کلیه مقاطع تحصیلی؛
  2. بررسی‌های لازم در زمینه تفسیر و یا توسعه برنامه‌های آموزشی فنی و مهندسی؛
  3. بررسی پیشنهاد دانشکده‌ها، مؤسسات آموزشی و گروه‌های آموزشی در زمینه تفسیر و یا توسعه برنامه‌های آموزشی و تهیه گزارش‌های لازم؛
  4. تعیین استانداردهای آموزشی در قالب امکانات فنی و مهندسی؛
  5. تهیه آمارهای برنامه‌های درسی، رشته‌ها و گرایش‌ها.
  6. انجام امور مربوط به بررسی برنامه درسی و مدارک ایجاد و اجرای رشته‌های تحصیلی جدید (قبل و بعد از شورای برنامه‌ریزی آموزشی فنی و مهندسی) در مقاطع مختلف تحصیلی.
  7. انجام امور مربوط به بررسی مدارک و برنامه‌های درسی بازنگری شده (قبل و بعد از شورای برنامه‌ریزی آموزشی فنی و مهندسی) در مقاطع مختلف تحصیلی.
  8. انجام هماهنگی‌های لازم جهت برگزاری شورای برنامه‌ریزی آموزشی فنی و مهندسی
  9. ابلاغ صورت جلسات شورای برنامه‌ریزی آموزشی فنی و مهندسی به واحدهای آموزشی و انجام اقدامات لازم در ارتباط با مصوبات شورای برنامه‌ریزی آموزشی فنی و مهندسی که شامل: تهیه نامه جهت اصلاح برنامه‌های درسی، ارسال نامه به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جهت صدور مجوز ایجاد، اجرا و... می‌باشد.
  10. ابلاغ مجوزهای ایجاد و اجرای رشته‌های جدید به واحدهای مرتبط در فنی و مهندسی
  11. تهیه جداول و آمارهای مربوط به شورای برنامه‌ریزی آموزشی فنی و مهندسی
  12. انجام امور مربوط به ورود اطلاعات جدید و اصلاحات مربوط به رشته‌های تحصیلی و نظام‌های آموزشی مرتبط با آنها برای کلیه واحدهای آموزشی فنی و مهندسی در سامانه جامع.
  13. همکاری در امور مربوط به کمیته آمایش رشته‌ها
  14. ورود اطلاعات پروفایل فنی و مهندسی در سامانه هوشمند توسعه آموزش عالی و ارسال درخواست مربوط به صدور مجوز اجرای رشته‌های جدید از طریق سامانه مذکور.
  15. شورای برنامه‌ریزی آموزشی دفنی و مهندسی
  16. در این مدیریت، شورای برنامه‌ریزی آموزشی فنی و مهندسی به منظور رسیدگی به درخواست‌های دانشکده‌ها در راستای اعتلای آموزش تشکیل می‌گردد.

اعضای شورای برنامه‌ریزی آموزشی عبارتند از:

•  اعضای اصلی: اعضای اصلی شورای برنامه‌ریزی آموزشی مرکب از 9 نفر بدین شرح می‌باشد: معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی فنی و مهندسی به عنوان رئیس شورا، مدیر برنامه‌ریزی آموزشی فنی و مهندسی به عنوان دبیر شورا، مدیر امور آموزشی فنی و مهندسی، مدیر تحصیلات تکمیلی فنی و مهندسی، مدیر امور پژوهشی فنی و مهندسی، دو نفر از استادان صاحب نظر و مجرب فنی و مهندسی، ترجیحاً با مرتبه دانشیاری یا استادی به پیشنهاد دانشکده ها ، تأیید معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی فنی و مهندسی و با حکم ریاست فنی و مهندسی در زمینه‌های تخصصی حوزه فنی، حوزه علوم پایه، یک نفر عضو هیأت علمی متخصص در زمینه برنامه‌ریزی آموزشی.
  •  اعضای مدعو: معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده ها مرتبط با موضوع در دست بررسی توسط شورا و مدیر گروه آموزشی مرتبط با موضوع در دست بررسی توسط شورا.

• پست الکترنیکی : Publicrel@gut.ac.ir