شنبه - ۲۷ دی - ۱۳۹۹

اطلاعیه مهم دانشجویان کارشناسی ارشد

به اطلاع دانشجویان ورودی ۹۷ می رساند آخرین مهلت دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد انتهای ترم جاری است.
همچنین، دانشجویان ورودی ۹۸ می بایست هم اکنون پیشنهادیه های پایان نامه خود را به تصویب رسانیده باشند. در غیر این صورت لازم است در اسرع وقت نسبت به تعیین موضوع با استاد راهنما و تصویب پیشنهادیه اقدام کنند.
دانشجویان ورودی جدید (۹۹) نیز طبق آیین نامه، باید تا اسفندماه سال جاری، پس از گذراندن حداقل ۶ واحد درسی، استاد راهنمای خود را انتخاب و به تصویب گروه برسانند.

از کلیه دانشجویان کارشناسی ارشد دعوت می شود در جلسه ای که به منظور راهنمایی قوانین آموزشی و پژوهشی و مرور آیین نامه ارشد در روز دوشنبه، مورخ ۱۰ آذر ۹۹، ساعت ۱۷ از طریق سامانه آموزش مجازی (LMS) توسط مدیر محترم تحصیلات تکمیلی تشکیل می شود، حضور یابند.

تحصیلات تکمیلی دانشکده
1399/09/03