شنبه - ۹ اسفند - ۱۳۹۹

معرفی مرکز آموزش‌های آزاد و تخصصی

یکی از وظایف مهم دانشگاهها، توانمند سازی اقشار مختلف جامعه بویژه فارغ‌التحصیلان مراکز آموزش عالی در زمینه افزایش توانائیهای تخصصی-کاربردی رشته تحصیلی و همچنین رفع نیازها و پاسخگوی درخواست‌های سازمانها و دستگاههای اجرایی کشور جهت ارائه آموزش های حرفه ای کاربردی به آنان است. لذا با عنایت به محدودیت ظرفیتهای موجود در سیستم رسمی آموزشی، ایجاد و توسعه و تنوع جریانهای متنوع آموزش های عمومی و تخصصی به صورت غیر رسمی در دانشگاه امری ضروری است که این مهم در قالب « آموزش‌های آزاد و تخصصی » صورت می‌پذیرد.

آموزش های آزاد و تخصصی با هدف ارتقاء سطح علمی و توان تخصصی نیروی انسانی منطقه انجام می‌شود. چنین آموزش‌هایی بر اساتید، مشاوران، نیروهای مجرب و همچنین امکانات و تجهیزات آموزشی مناسب متکی است تا با درنظر گرفتن نیازهای واقعی صنعت کشور، به ارائه آموزش‌های حرفه‌ای و تخصصی و رفع نیاز تخصصی دانش‌آموختگان دانشگاه‌ها، کارشناسان، متخصصین و مدیران سازمان‌ها و صنایع کشور بپردازد.

مهم‌ترین دوره‌های مرکز آموزش‌های آزاد و تخصصی فنی و مهندسی گلپایگان شامل موارد زیر است :

• بازآموزی و آموزش تکمیلی برای دانش‌آموختگان دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی
  • آموزش مورد نیاز و علاقه جامعه
  • آموزش تخصصی/کاربردی مورد نیاز بازار کار و صنعت
  • آموزش ضمن خدمت کارکنان سازمان‌های دولتی و غیردولتی
  • آموزش‌ دوره‌های تخصصی و تطبیقی با کارکردهای حرفه‌ای
  • ارائه دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت بر اساس شیوه‌نامه ایجاد و اجرای دوره‌های کهاد مصوب ....

اجرای آموزش‌های آزاد و تخصصی در فنی و مهندسی گلپایگان، راساً توسط مرکز و یا با همکاری بخش‌های مختلف فنی و مهندسی و نیز افراد و موسسات صاحب صلاحیت خارج از فنی و مهندسی صورت می‌پذیرد و مرکز آموزش‌های آزاد و تخصصی فنی و مهندسی گلپایگان در راستای تحقق اهداف فوق، در قالب ضوابط و آیین‌نامه‌های مربوطه، مسئولیت نظارت بر این دوره‌ها را بر عهده دارد، که این مهم از طریق صدور مجوز لازم جهت برگزاری دوره‌ها قبل از آغاز و سپس نظارت بر حسن اجرای آنها و درنهایت صدور گواهینامه پایان‌دوره صورت می‌پذیرد

فرآیند اعطای مجوز برگزاری دوره‌های آموزش‌های آزاد و تخصصی

• پست الکترونیکی : Publicrel@gut.ac.ir