چهارشنبه - ۵ آذر - ۱۳۹۹
جمعه, 30 آبان 1399 22:46

پاسخگویی به درخواستهای دانشجویان با توجه به مصوبات ستاد ملی کرونا درخصوص مناطق قرمز

با سلام و احترام

با توجه به مصوبه ستاد ملی کرونا و تعطیلی موسسات آموزشی در مناطق قرمز، از تاریخ یک آذر تا اطلاع ثانوی کارشناسان آموزش و تحصیلات تکمیلی در دانشکده حضور ندارند.
دانشجویان و فارغ التحصیلان گرامی می توانند درخواستهای خود را از طریق سامانه گلستان قسمت پیشخوان خدمت ارسال نمایند.
و در صورت لزوم از طریق آدرس ایمیل های زیر سوالات و درخواست خود را اعلام نمایید.
لازم به ذکر است که برای ارسال ایمیل ذکر رشته تحصیلی- مقطع -نام و نام خانوادگی و شماره دانشجویی در قسمت موضوع ایمیل الزامی می‌باشد. لطفا درخواست خود را کامل و شفاف توضیح دهید.
ایمیل ها به صورت روزانه پاسخ داده می شود.

با آرزوی سلامتی برای شما، امور آموزش و تحصیلات تکمیلی

1399/08/30