برگزاری مراسم معارفه دانشجویان ورودی جدید (97)

مراسم معارفه دانشجویان ورودی جدید (97) به همت واحد فرهنگی و بسیج دانشجویی دانشگاه، ویژه کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در روز دوشنبه مورخ 97/7/2 با حضور ریاست محترم دانشگاه در محل سالن آمفی تئاتر برگزار گردید. آقای دکتر معظمی، ریاست محترم دانشگاه ضمن عرض خیر مقدم به نودانشجویان عزیز، با معرفی مختصری از دانشگاه (تاریخچه، گروههای آموزشی، رشته ها، امکانات دانشگاه، شوراها و کمیته ها و تشکلات دانشجویی)، توصیه هایی را مبنی بر شرکت مستمر در کلاس های آموزشی و فوق برنامه، جدی تلقی کردن مجموعه قوانین و مقررات آموزشی دانشگاه، استفاده بهینه از امکانات و فضاهای عمومی دانشگاه) آزمایشگاه، کتابخانه، مرکز کامپیوتر و ...) و نحوه ارتباط با اساتید مشاور طبق برنامه هفتگی بیان فرمودند. همچنین ایشان شرکت دانشجویان به عنوان آینده سازان جامعه در زمینه ها و ابعاد مختلف را خاطر نشان نمودند.