۲۴ دی ۱٣۹٦
امضای تفاهم نامه همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه فنی و مهندسی گلپایگان با آزمایشگاه صنایع انرژی (اپیل)

امضای تفاهم نامه همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه فنی  و مهندسی گلپایگان با آزمایشگاه صنایع انرژی (اپیل)

به منظور تقویت و گسترش همکاری و تعامل دانشگاه و صنعت به عنوان دو مؤلفه اصلی اثرگذار در فرآیند توسعه پایدار، با پیگیری های واحد ارتباط با صنعت معاونت پژوهشی دانشگاه، تفاهم نامه ­ای  بین دانشگاه فنی و مهندسی گلپایگان و آزمایشگاه صنایع انرژی (اپیل) منعقد گردید. این تفاهم ­نامه که به امضای معاونت پژوهشی دانشگاه و قائم مقام مدیر عامل آزمایشگاه صنایع انرژی رسید، با هدف بهره گیری از امکانات علمی، فنی و تخصصی دو طرف منعقد شده است. بر اساس این تفاهم ­نامه طرفین متعهد می­شوند حسب نیاز  از امکانات و توانمندی ­های همدیگر برای ارتقا، توسعه و پیشرفت فعالیتهای علمی و عملی در حوزه ­های برق و انرژی بهره بگیرند. همکاری در زمینه ایجاد آزمایشگاه های مرجع در دانشگاه، مساعدت ویژه در انجام تستهای مورد نیاز دانشگاه، برگزاری سمینارها، کنفرانسها، نمایشگاه ها و کارگاه های تخصصی-علمی و بهره گیری از ظرفیتهای دو طرف جهت اجرای فعالیت های مشترک آموزشی و پژوهشی از دیگر موضوعات این تفاهم نامه است.