۱٣ اردیبهشت ۱٣۹٦
ثبت اختراع آقای دکتر امیرحسین میثمی، عضو هیات علمی رشته مواد و دانشجوی گرامی، خانم فائزه اصلانی از دانشکده فنی و مهندسی گلپایگان

آقای دکتر امیرحسین میثمی، عضو هیات علمی گروه مهندسی مواد و دانشجوی گرامی، سرکار خانم فائزه اصلانی از  دانشکده فنی و مهندسی گلپایگان، موفق به ثبت اختراع با عنوان " محفظه گرم کن غذا در اتومبیل با استفاده از گرمای آب خروجی از موتور و بدون استفاده از فن و مبدل " با تائید سازمان پژوهش­های علمی و صنعتی ایران گردید.

همان­طور که می­دانیم یکی از دغدغه ­های مسافران خوردن غذاهای رستورانی در بین راه می­باشد. چرا که از سلامت کامل این غذاها اطمینان نداشته و حتی ممکن است در بین راه هنگام گرسنگی با رستوران مواجه نشوند و یا پول کافی برای خرید غذای آماده نداشته باشند. از این رو محفظه گرم­کن غذا در ماشین تعبیه می­کنیم تا مشکل مسافران حل شود. البته پیکنیک­های مسافرتی برای گرم­ کردن غذا  از قبل آماده شده در بین راه گزینه­ ی مناسبی هستند ولی ما با تعبیه این محفظه درون ماشین، دیگر نیازی به حمل پیکینک نداریم.

مزیت این محفظه گرم­کن نسبت به پیکنیک­های مسافراتی عبارتند از : 1: نداشتن هیچکونه خطر نشت گاز و آتش سوزی 2: هیچگونه فضایی در صندوق عقب ماشین اشغال نمیکند. 3: مسافران دیگر به هیچ وجه نگران سوختن غذای خود نیستند. 4: نیاز به صرف وقت برای گرم کردن غذا نیست چرا که می­توان غذا را در محفظه قرار داده و به رانندگی خود ادامه دهید، غذا خود به خود گرم می شود. 5: مقرون به صرفه نیز می­باشد، چرا که دیگر نیازی به پرکردن پیکنیک نمی­باشد.