٠۹ اردیبهشت ۱٣۹٦
اطلاعیه مهم - ارزشیابی دروس نیمسال دوم 96_95

اطلاعیه مهم

ارزشیابی دروس نیمسال دوم 96_95

به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی می­رساند، ارزشیابی دروس نیمسال دوم 96_95 از طریق سامانه آموزش و از آغاز روز شنبه 16/02/96 تا پایان روز چهارشنبه 20/02/96 برای کلیه مقاطع تحصیلی و تمامی دروس انجام می­شود. دانشجویان باید در این بازه زمانی، نسبت به ارزشیابی تمامی دروس ترم جاری خود اقدام نمایند. در غیر این صورت، سیستم آموزشی آنها بسته و پس از آن امکان ورود به سیستم از آنها سلب می­شود و قادر به دریافت هیچگونه خدماتی از قبیل ثبت‌نام ترم آینده، مشاهده نمرات و ... نخواهند بود.

با تشکر

دفتر نظارت و ارزیابی